Om Kockisen

Hej och välkommen till Kockisen.

Kockisen är tänkt att vara en lätthittad receptsamling för alla som vill hitta inspiration till middagen, bjudningen eller någon annan trevlig tillställning. Grundtanken är att det ska vara lättstrukturerat och lätt att leta bland recepten här, utan att andra saker som inte är relevanta för själva receptet förstör upplevelsen.

Kockisen är ingen kommersiell sida, utan drivs enbart utifrån mitt eget matintresse.

Hur hittar jag recept?

Det finns lite olika sätt att leta sig fram. Antigen genom att bläddra genom olika kategorier eller söka efter recept eller ingredienser. I listen på högersidan finns även ett sk. taggmoln med taggar som kan hjälpa dig att leta efter något speciellt. I den listen hittar du även populäraste recepten de senaste 7 dagarna, och även de senaste publicerade recepten. Du kan även lista alla recept genom att klicka på just Alla recept uppe i menyn.

Tänk på att när du använder sökningen söker den efter allt som är skrivet i ett recept. Det innebär att du kan söka på exempelvis vitlökssmör och få upp recept där receptet innehåller vitlökssmör. På så sätt kan du leta efter såser till olika rätter också.

Happy cooking!

Tillbaka till början