Ingredienser
- 
                                          2 dl mjölk
- 
                                          2 dl mjöl
- 
                                          2 st ägg
- 
                                          1 msk socker
- 
                                          0.5 tsk salt
- 
                                          2 tsk bakpulver
- 
                                          smör
Steg
| 1 Klar | Kläck ner äggen i en bunke. Häll ner socker/honung, mjölk och salt och vispa ihop. Blanda mjöl och bakpulver och vispa ner i äggblandningen. Vispa tills smeten är klumpfri. | 
| 2 Klar | Värm en liten stekpanna (ca 15-18 cm i diameter) och klicka ner lite smör. Häll ner ca ½ dl smet i pannan och stek tills den får fin färg. Vänd och stek andra sidan. Håll gärna den färdiga pannkakan varm på en tallrik i ugnen på 70 grader. Grädda resten av smeten på samma sätt. | 
| 3 Klar | Servera med stekt bacon, lönnsirap och/eller någon god sylt. | 





 
                 
                

