Enkel Coleslaw

Dela med ditt sociala nätverk:

Eller så kan du kopiera och dela den länk

Ingredienser

Antal portioner:
1 st vitkålshuvud
1 stor morot
1 dl majonnäs
1 dl crème fraiche
1 msk vitvins- eller sherryvinäger
salt & peppar

Enkel Coleslaw

Passar perfekt till grillat kött, hamburgare, pulled pork eller revbensspjäll.

Egenskaper:
  • Glutenfri
  • Vegetariskt
  • 12 min
  • 4 portioner
  • Lätt

Ingredienser

Tips

Dela

Gör den gärna din coleslaw dagen innan så smakerna får utvecklas ordentligt. Låt den i så fall dra sig i kylskåpet.

Steg

1
Klar

Strimla kålen fint. Skala och riv moroten. Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.

2
Klar

Servera direkt eller låt smakerna dra till sig ett tag i kylskåpet.

föregående
Mustig chokladmjölk
nästa
Vietnamesisk soppa med dumpling
föregående
Mustig chokladmjölk
nästa
Vietnamesisk soppa med dumpling

Lägg till kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.