Majonäsdressing till sallad

Dela med ditt sociala nätverk:

Eller så kan du kopiera och dela den länk

Ingredienser

Antal portioner:
3 msk majonnäs
1 vitlöksklyftor
2 tsk dijonsenap
2 tsk vitvinsvinäger
2 msk vatten
1 nypa cayennepeppar
1 tsk anchochili kan uteslutas
salt & peppar

Majonäsdressing till sallad

Egenskaper:
  • Glutenfri
  • Kryddstarkt
  • Vegetariskt
  • 5 min
  • 4 portioner
  • Lätt

Ingredienser

Steg

1
Klar

Skala och pressa ner vitlöken i en bunke, ta ev en extra om du vill ha mer vitlökssmak. Blanda ner resten av ingredienserna tillsammans med vitlöken. Vispa runt allt tills du får en slät fin dressing. Smaka av med salt och peppar.

2
Klar

Låt dressing gärna stå och dra till sig i kylskåp några timmar innan servering så smakerna kommer ut. Ringla såsen över en god sallad.

föregående
Vitlökssmör
nästa
Karamelliserad kycklingfilé med jordnötssås och broccoli
föregående
Vitlökssmör
nästa
Karamelliserad kycklingfilé med jordnötssås och broccoli

Lägg till kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.