Udonnudlar görs endast med vatten och vetemjöl och är något tjockare än andra typer av nudlar. Används ofta i soppa, ex den traditionella nudelsoppan ramen.
Att få ett gott bröd till frukosten behöver inte vara svårt. Detta receptet svänger man snabbt och lätt ihop på kvällen, och sen gräddar man det på morgonen.
Låg värme och lång tid är nyckeln till denna delikata måltid. Sidfläsket smälter i munnen och den rökta smaken ger den extra kryddan. Serveras med potatismos, stekt svamp och lingonsås.
Till skillnad från kaffe som kallnat, så får kallbryggt kaffe inte någon bitter eftersmak. Kallbryggt kaffe ger en rund och fin smak som passar perfekt en varm sommardag. Servera gärna med ett par isbitar.
Bearnaisesås är en klassiker som används till bland annat stekt kött. Den är inte speciellt svår att göra, men kan skära sig om man inte gör rätt. Genom att använda en mixer för att blanda ihop såsen, är risken minimal att...
Spenatsoppa är både lätt att göra, nyttigt och framför allt riktigt gott. Här piffar vi upp den med lite välsmakande ost. Serveras med nykokta ägghalvor.