Fruktkompott med lemon curd-visp

Dela med ditt sociala nätverk:

Eller så kan du kopiera och dela den länk

Ingredienser

Antal portioner:
100 g philadelphiaost
1 dl grädde
1 tsk vaniljsocker
80 g lemmon curd
0.5 st honungsmelon
0.5 l jordgubbar
125 g blåbär

Fruktkompott med lemon curd-visp

  • 20 min
  • 4 portioner
  • Lätt

Ingredienser

Steg

1
Klar

Vispa ihop Philadelphiaost, grädde och vaniljsocker så det blir fluffigt. Rör ner lemmon curden.

2
Klar

Skär bort skalet på melonen och dela i lagom stora bitar. Ansa och dela jordgubbarna. Varva melon, jordgubbar och blåbär i serveringsskålar och toppa med lemmon curd-vispet. Garnera ev. med myntablad.

föregående
Tortilla med falafel och bönsallad
nästa
Mustig chokladmjölk
föregående
Tortilla med falafel och bönsallad
nästa
Mustig chokladmjölk

Lägg till kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.