Jordgubbssylt

Dela med ditt sociala nätverk:

Eller så kan du kopiera och dela den länk

Ingredienser

Antal portioner:
250 g jordgubbar
125 g syltsocker

Jordgubbssylt

Egenskaper:
  • Glutenfri
  • Laktosfri
  • Vegetariskt
  • 15 min
  • 1 portioner
  • Lätt

Ingredienser

Steg

1
Klar

Ansa och rengör jordgubbarna och dela i mindre bitar. Lägg jordgubbarna i en kastrull och låt koka ett par minuter tills det saftar lite.

2
Klar

Blanda ner syltsocker tillsammans med jordgubbarna. Låt sjuda 8-10 minuter tills sockret har löst upp sig. Bland då och då så det inte bränner i botten.

3
Klar

Skumma av och häll på väl rengjorda uppvärmda burkar. Låt svalna och förvara i kylskåp.

föregående
Kaiserschmarrn (Kejsarpannkakor)
nästa
Chokladpudding
föregående
Kaiserschmarrn (Kejsarpannkakor)
nästa
Chokladpudding

Lägg till kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.