Picklad rödlök

Dela med ditt sociala nätverk:

Eller så kan du kopiera och dela den länk

Ingredienser

Antal portioner:
2 st röda lök(ar)
0.5 dl ättika 12%
1 dl socker
1.5 dl vatten
För extra sting
1 st röd chili

Picklad rödlök

Egenskaper:
  • Glutenfri
  • Laktosfri
  • Vegetariskt
  • 30 min
  • 4 portioner
  • Lätt

Ingredienser

  • För extra sting

Steg

1
Klar

Blanda ättika, socker och vatten i en kastrull och koka upp. Ta bort från plattan och rör runt tills sockret löst sig helt.

2
Klar

Skiva löken i lagom tunna bitar och lägg i en glasburk som rymmer allt. Om du vill ha extra sting på din picklade rödlök, skiva även chilin och blanda ner tillsammans med löken. Variera mängden efter vilken styrka du vill ha på det.

3
Klar

Häll över ättikslagen i burken så det täcker allt och låt stå i kylskåp minst 30 minuter.

föregående
Asiatisk sojavinägrett
föregående
Asiatisk sojavinägrett

Lägg till kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.