Tomatsallad med rödlök

Dela med ditt sociala nätverk:

Eller så kan du kopiera och dela den länk

Ingredienser

500 g körsbärstomat(er)
1 st röd lök(ar)
3 msk olivolja
1 msk vatten
salt & peppar

Tomatsallad med rödlök

Egenskaper:
  • Glutenfri
  • Laktosfri
  • Vegetariskt
  • 10 min
  • Lätt

Ingredienser

Steg

1
Klar

Skala löken och skiva den i tunna skivor. Dela körsbärstomaterna i lagom stora bilar, ex i klyftor. Häll över olivolja och vatten. Salta och peppra efter smak och blanda runt allt. Låt gärna stå en 30-40 minuter i kylskåp innan servering.

föregående
Äpple, jordgubb och passionssmoothie
nästa
Pappardelle med pesto
föregående
Äpple, jordgubb och passionssmoothie
nästa
Pappardelle med pesto

Lägg till kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.