Ingredienser
- 
                                          4 st minigurkor
- 
                                          1 st röd lök(ar)
- 
                                          1 st röd paprika
- 
                                          0.5 dl risvinäger
- 
                                          1 tsk honung
- 
                                          1 msk sesamfrön
- 
                                          0.5 tsk sesamolja
- 
                                          0.5 tsk chiliflakes
- 
                                          1 nypa flingsalt
Steg
| 1 Klar | Skiva gurkorna och rödlöken mycket tunt. Tärna paprikan i små tärningar. Lägg allt i en stor skål och strö över sesamfröna. | 
| 2 Klar | Blanda ihop risvinäger, honung, sesamolja, chiliflakes och smula ner flingsalt i en mindre skål. Häll dressingen över salladen, blanda ihop allt. | 
| 3 Klar | Servera direkt eller ställ salladen i kylskåp ett tag innan så smakerna sätter sig mer. | 








 
                 
                




2 kommentarer Göm kommentarer
En färdig sallad bör ätas samma dag, gurkorna kan bli lite tråkiga om de står för länge. Men ett par timmar i kylskåpet ska inte vara några problem, då sätter sig smakerna lite mer också.
Hej hvor længe kan agurkerne holde sig. Mvh Annette Riis