Ingredienser
-
4 portioner gnocchiRäkna ca 200 gram per person
-
2 paket bacon
-
2 st små lök(ar)Alt. en stor lök
-
2 st vitlöksklyftor
-
200 g champinjoner
-
1 msk vetemjöl
-
2,5 dl grädde
-
1 dl riven grana padano
-
1 dl hackad bladpersilja
-
3 msk olivolja
-
salt & peppar
Steg
1
Klar
|
|
2
Klar
|
|
3
Klar
|
Riv grana padano (alt. parmesanost). Skölj av och grovhacka bladpersiljan. |
4
Klar
|
Koka upp vatten med lite salt. Koka gnocchin ett par minuter tills de flyter upp, då är de klara. Sleva upp gnocchin eller häll av vattnet genom ett durkslag. |
5
Klar
|
Blanda gnocchi med svampsåsen och baconen. Servera tillsammans med grana padano och bladpersilja på toppen. |