Ingredienser
-
500 g fylld tortelliniex. ricotta och spenat
-
350 g skogschampinjoner
-
200 g babyspenat
-
2 st vitlöksklyftor
-
3 dl grädde
-
1 nypa cayennepeppar
-
20 g smör
-
salt & peppar
Steg
1
Klar
|
Borsta av och dela skogschampinjonerna i fjärdedelar eller halvor beroende på storlek. Finhacka vitlöken. |
2
Klar
|
Värm upp en panna med en tesked olivolja och fräs svampen ett par minuter. Lägg ner smöret och låt det smälta tillsammans med svampen och blanda sedan ner vitlöken. Låt allt fräsa under omrörning ytterligare några minuter. |
3
Klar
|
|
4
Klar
|
Koka upp lätt saltat vatten. Koka tortellini tills de är klara, normalt ca 4-5 minuter. Servera tortellinin tillsammans med svamp- och spenatsåsen. |