Ingredienser
- 
                                          50 g smör
 - 
                                          1 vitlöksklyftor
 - 
                                          1 msk finhackad persilja
 - 
                                          0.5 krm vitpeppar
 - 
                                          1 krm salt
 
Tips
Rulla in smöret i smörpapper eller plastfolie och kyla det för att få fina bitar att lägga på ex stekt kött.
Steg
| 
                       1 
                        Klar 
                         | 
                    
                                             Ta fram smöret och låt det bli rumsvarmt. Tärna eller skär i tunna skivor så går det lite snabbare.  | 
                  
| 
                       2 
                        Klar 
                         | 
                    
                                             Hacka persilja fint. Pressa vitlök över smöret och tillsätt resten av ingredienserna. Blanda ihop väl. Förvaras i kylskåp.  | 
                  
| 
                       3 
                        Klar 
                         | 
                    
                                             Använd smöret till exempelvis oxfilé eller vitlökstoast.  | 
                  







                
                



