Vitlökssmör

Dela med ditt sociala nätverk:

Eller så kan du kopiera och dela den länk

Ingredienser

Antal portioner:
50 g smör
1 vitlöksklyftor
1 msk finhackad persilja
0.5 krm vitpeppar
1 krm salt

Vitlökssmör

ca 50 gram

Egenskaper:
  • Glutenfri
  • Vegetariskt
  • 5 min
  • 1 portioner
  • Lätt

Ingredienser

Tips

Dela

Rulla in smöret i smörpapper eller plastfolie och kyla det för att få fina bitar att lägga på ex stekt kött.

Steg

1
Klar

Ta fram smöret och låt det bli rumsvarmt. Tärna eller skär i tunna skivor så går det lite snabbare.

2
Klar

Hacka persilja fint. Pressa vitlök över smöret och tillsätt resten av ingredienserna. Blanda ihop väl. Förvaras i kylskåp.

3
Klar

Använd smöret till exempelvis oxfilé eller vitlökstoast.

föregående
Grundrecept pizzadeg
nästa
Majonäsdressing till sallad
föregående
Grundrecept pizzadeg
nästa
Majonäsdressing till sallad

Lägg till kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.