Minnen från barndomen, mammas baconbröd! Ett gott bröd som gräddas i ugnen tillsammans med bacon söta goda äpplen. Kan ätas både kall och varm som middag eller tilltugg.
Krispiga oankostekta kalkonfärsbiffar som serveras med en smakrik dressing och en fräsch sallad på morot och gurka, toppad med lime och soja. En smakfull måltid med asiatiska influenser.
Udonnudlar görs endast med vatten och vetemjöl och är något tjockare än andra typer av nudlar. Används ofta i soppa, ex den traditionella nudelsoppan ramen.
Kaiserschmarrn, eller Kejsarpannkakor, är en Österrikisk variant av pannkakor. Den är lite sötare och luftigare än våra pannkakor och serveras ofta som efterrätt.
Att få ett gott bröd till frukosten behöver inte vara svårt. Detta receptet svänger man snabbt och lätt ihop på kvällen, och sen gräddar man det på morgonen.
En lätt och delikat måltid med inspiration från Italien. Crêpesen fylls med en blandning av ricottaost och finhackad spenat. Serveras med en krämig parmesansås.
Bearnaisesås är en klassiker som används till bland annat stekt kött. Den är inte speciellt svår att göra, men kan skära sig om man inte gör rätt. Genom att använda en mixer för att blanda ihop såsen, är risken minimal att...