Hot pot med kokosyoghurt

Dela med ditt sociala nätverk:

Eller så kan du kopiera och dela den länk

Ingredienser

Antal portioner:
2 sötpotatis
2 palsternacka
1 morot
1 gul lök(ar)
400 g kokosmjölk
2 dl grönsaksbuljong
3 tsk röd currypasta
100 g edamamebönor
salt
4 dl kokt quinoa
färsk koriander
Kokosyoghurt
2 dl yoghurt
0.5 dl kokosflingor
1 knippe färsk koriander

Hot pot med kokosyoghurt

Egenskaper:
  • Glutenfri
  • Laktosfri
  • Vegetariskt
  • 30 min
  • 4 portioner
  • Mellan

Ingredienser

  • Kokosyoghurt

Steg

1
Klar

Blanda ihop alla ingredienser till kokosyoghurten och ställ in i kylskåpet.

2
Klar

Dela sötpotatisen, palsternackan och moroten i lagom stora bitar. Skär löken i grova bitar. Lägg ner alla ingredienser i en gryta, förutom edamamebönorna. Koka upp och låt sjuda i drygt 10 minuter. Lägg i edamamebönorna och smaka av med salt.

3
Klar

Koka quionan enligt anvisningarna. Lägg quionan i botten på fyra skålar och fyll på med grytan. Toppa med färsk koriander. Servera med kokosyoghurten.

föregående
Rödbetsbröd
nästa
Tomatsås
föregående
Rödbetsbröd
nästa
Tomatsås

Lägg till kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.