Ingredienser
-
1.5 dl mjölk
-
0.5 dl vetemjöl
-
1 ägg
-
1 krm salt
-
1 tsk honung
-
4 skivor bröd
-
1 msk socker
-
1 tsk malen kanel
-
till stekning smör
-
Fruksallad och tillbehör
-
200 g blandad melon
-
1 dl hallon
-
4 st passionsfrukt
-
1 granatäpple
-
250 g ricottaost
-
2 msk honung
-
hampafrön
Steg
1
Klar
|
Vispa ihop mjölk, ägg, salt och honung i en bunke. Doppa ner bröden i mixen och stek dem i smör på båda sidor tills de är gyllenbruna. Blanda ihop socker och kanel och strö över bröden. |
2
Klar
|
Skär melonen i lagom stora bitar och blanda med hallon, passionsfrukt och granatäppelkärnorna. Vispa upp ricottan med en elvisp. |
3
Klar
|
Servera bröden med ricottan, fruktsalladen och honung. Toppa allt med lite hampafrön. |