Kaiserschmarrn, eller Kejsarpannkakor, är en Österrikisk variant av pannkakor. Den är lite sötare och luftigare än våra pannkakor och serveras ofta som efterrätt.
En lätt och delikat måltid med inspiration från Italien. Crêpesen fylls med en blandning av ricottaost och finhackad spenat. Serveras med en krämig parmesansås.
Den jordiga karaktären från rödbetor ger detta färgstarka brödet det där lilla extra. Den röda färgen ger även brödet den visuella wow-faktorn vid servering.
Gnocchi är mjuka nudlar eller klimpar som lättast görs av pressad potatis. I Italien används ofta rätter med gnocchi som förrätt, eller som alternativ till vanlig pasta. Svamp, tomatsås eller pesto är perfekta tillbehör till gnocchi.
Gränserna för vad squash kan fyllas handlar mest om tycke, smak och fantasi. Detta är en lätt recept där vi fyller dom med bl.a. köttfärs och paprika som toppas med en smakrik ost.
Fylld schnitzel, lättlagad vardagslyx. Den smakrika osten tillsammans med den rökta skinkan ger det där lilla extra till smaken. Servera med nygjord béarnaisesås.
En riktig klassiker, och så fantastiskt gott. Det är svensk husmanskost när den är som bäst. Kålpudding är tämligen enkelt att göra, och perfekt som matlåda då man lätt kan göra ganska stora mängder.