Ingredienser
-
2 sötpotatis
-
2 palsternacka
-
1 morot
-
1 gul lök(ar)
-
400 g kokosmjölk
-
2 dl grönsaksbuljong
-
3 tsk röd currypasta
-
100 g edamamebönor
-
salt
-
4 dl kokt quinoa
-
färsk koriander
-
Kokosyoghurt
-
2 dl yoghurt
-
0.5 dl kokosflingor
-
1 knippe färsk koriander
Steg
1
Klar
|
Blanda ihop alla ingredienser till kokosyoghurten och ställ in i kylskåpet. |
2
Klar
|
Dela sötpotatisen, palsternackan och moroten i lagom stora bitar. Skär löken i grova bitar. Lägg ner alla ingredienser i en gryta, förutom edamamebönorna. Koka upp och låt sjuda i drygt 10 minuter. Lägg i edamamebönorna och smaka av med salt. |
3
Klar
|
Koka quionan enligt anvisningarna. Lägg quionan i botten på fyra skålar och fyll på med grytan. Toppa med färsk koriander. Servera med kokosyoghurten. |