Dela Krämig morotskaka Tillagningstid: 45 min Bakverk, kakor & godis Desserter En dekadent och delikat morotskaka att servera till eftermiddagsfikat, fylld med färskost och valnötter. Läs mer Gilla (0) 6 Visningar
Dela Limebakad torsk Tillagningstid: 30 min Fisk & skaldjur Ungsbakad torsk med limesmak. Serveras på en bädd av knapriga grönsaker och limeskivor. Läs mer Gilla (4) 101 Visningar
Dela Pankostekta kalkonfärsbiffar Tillagningstid: 40 min Kyckling & fågel Japan Korea Thailand Krispiga oankostekta kalkonfärsbiffar som serveras med en smakrik dressing och en fräsch sallad på morot och gurka, toppad med lime och soja. En smakfull måltid med asiatiska influenser. Gilla (4) 119 Visningar
Dela Basilikapesto Tillagningstid: 10 min Såser & tillbehör Italien Att göra egen basilikapesto är lätt och smakerna kommer förgylla din rätt. Gilla (2) 126 Visningar
Dela Pappardelle med pesto Tillagningstid: 10 min Pasta & nudlar Vegetariskt Italien Snabb och lättlagad måltid som smakar och doftar fantastiskt gott från den färska basilikan. Gilla (2) 88 Visningar
Dela Enkelt surdegsbröd med kummin Matbröd & mackor Surdegsbröd är både nyttigt och gott. Detta bröd är lätt att slänga ihop och kräver inte lika mycket jobb som klassiskt surdegsbröd. Gilla (3) 930 Visningar
Dela Krämig hummus Tillagningstid: 10 min Bönor & linser Turkiet Hummus är vanligt i trakterna runt Turkiet. Det består av puréade kikärter smaksatt med vitlök och citron. Läs mer Gilla (3) 388 Visningar
Dela Köfte med citronhummus Tillagningstid: 40 min Bönor & linser Nöt & fläskkött Turkiet Saftiga turkiska köttbullar som serveras med hummus och en fräsch sallad. Läs mer Gilla (0) 1 050 Visningar
Dela Karamelliserad kycklingfilé med jordnötssås och broccoli Tillagningstid: 30 min Kyckling & fågel Pasta & nudlar Japan En härligt karamelliserad kyckling som serveras på nudlar smaksatt med broccoli och jordnötssås. Toppas med lite grönt och sesamfrön. Gilla (2) 657 Visningar
Dela Mandelmassa Tillagningstid: 20 min Bakverk, kakor & godis Att göra egen mandelmassa är lätt, och blir betydligt godare än den köppta. Gilla (1) 233 Visningar