Låg värme och lång tid är nyckeln till denna delikata måltid. Sidfläsket smälter i munnen och den rökta smaken ger den extra kryddan. Serveras med potatismos, stekt svamp och lingonsås.
Spenatsoppa är både lätt att göra, nyttigt och framför allt riktigt gott. Här piffar vi upp den med lite välsmakande ost. Serveras med nykokta ägghalvor.
Gränserna för vad squash kan fyllas handlar mest om tycke, smak och fantasi. Detta är en lätt recept där vi fyller dom med bl.a. köttfärs och paprika som toppas med en smakrik ost.
Fylld schnitzel, lättlagad vardagslyx. Den smakrika osten tillsammans med den rökta skinkan ger det där lilla extra till smaken. Servera med nygjord béarnaisesås.
En riktig klassiker, och så fantastiskt gott. Det är svensk husmanskost när den är som bäst. Kålpudding är tämligen enkelt att göra, och perfekt som matlåda då man lätt kan göra ganska stora mängder.