Välsmakande aubergine som toppas med valfri fyllning, både gott och nyttigt. Eller vad sägs om aubergine fylld med hummus, rödlök, rostad lök och färsk mynta? Bara fantasin sätter gränserna.
Gnocchi är mjuka nudlar eller klimpar som lättast görs av pressad potatis. I Italien används ofta rätter med gnocchi som förrätt, eller som alternativ till vanlig pasta. Svamp, tomatsås eller pesto är perfekta tillbehör till gnocchi.
Hamburgare kan göras i många olika varianter, här snickrar vi ihop en vegetarisk burgare med halloumi. Det är både snabbt och lätt att göra. Framför allt är det riktigt gott.
Gränserna för vad squash kan fyllas handlar mest om tycke, smak och fantasi. Detta är en lätt recept där vi fyller dom med bl.a. köttfärs och paprika som toppas med en...
Som namnet antyder på italienska så innehåller denna pastarätt bara ett fåtal komponenter, bland annat olivolja och vitlök. Och mycket av det också. Lätt att göra, med rena fina smaker. Inget för den som ogillar olivolja.