Låg värme och lång tid är nyckeln till denna delikata måltid. Sidfläsket smälter i munnen och den rökta smaken ger den extra kryddan. Serveras med potatismos, stekt svamp och lingonsås.
Bearnaisesås är en klassiker som används till bland annat stekt kött. Den är inte speciellt svår att göra, men kan skära sig om man inte gör rätt. Genom att använda en mixer för att blanda ihop såsen, är risken minimal att...
Välsmakande aubergine som toppas med valfri fyllning, både gott och nyttigt. Eller vad sägs om aubergine fylld med hummus, rödlök, rostad lök och färsk mynta? Bara fantasin sätter gränserna.
Spenatsoppa är både lätt att göra, nyttigt och framför allt riktigt gott. Här piffar vi upp den med lite välsmakande ost. Serveras med nykokta ägghalvor.
Gränserna för vad squash kan fyllas handlar mest om tycke, smak och fantasi. Detta är en lätt recept där vi fyller dom med bl.a. köttfärs och paprika som toppas med en...
En delikat och mättande sallad med färska nykokta rödbetor. Fungerar lika bra som en nyttig måltid eller som en god förrätt. Om alla gäster gillar getost kan man med fördel...